WIJ ZOUDEN HET LEUK VINDEN ALS JULLIE EEN BERICHT ACHTER LATEN MET EEN LEUKE/GRAPPIGE/MOOIE FOTO. ALVAST BEDANKT EN GRAAG TOT ZIENS!

Reactie plaatsen

Reacties

Eric
19 dagen geleden

Fantastisch! Super weekend gehad met de Eend. Doen we zeker nog een keer! Super bedankt. En jullie service is uitstekend! Al zwaaiend!

Karin en Marian
2 jaar geleden

Wat was het leuk met ons eendje! We hebben volop genoten, van de mooie route, zeker nu met al die herfstkleuren in het bos. En veel gelachen, eindelijk ontdekt waar de claxon zat, daardoor konden we veel passanten begroeten. Was een top dag!!

Anne-Marie
2 jaar geleden

Vandaag erg genoten van de Mooie Route in de omgeving die jullie uitgezet hebben.
Prachtig, Mooi, en Genoten van de Terrasjes!
Het was echt Top!❤️

Maaike
2 jaar geleden

Wat een heerlijke dag hebben we gehad! Lekker rondtoeren in het Brabantse land en door België. Het weer was heerlijk, het dak ging eraf! Een topdag zo, bedankt Joost en Joyce!

Jan en Sjaan Bout
3 jaar geleden

Op 17 oktober 2020 een middag heerlijk getoerd in de Baronie met de Oranje Eend van Joost en Joyce. Voor ons pure nostalgie. We hebben onze eerste nieuwe eend in 1974 gekocht.
Eerst was er koffie en uitleg en uiteraard even praten over Eend-ervaringen. We hebben ons goed vermaakt met deze rit.
Met dank aan de kinderen voor dit leuke kado.

Groetjes,

Jan en Sjaan Bout.

Pien van Thiel
3 jaar geleden

He lieve Joyce en Joost, wat een geweldige middag hebben we gehad gisteren! Op mijn lijst stond om nog eens 1 keer in mijn leven in een Eendje rijden omdat ik dit nog nooit gedaan had en een vriendin meegenomen vanwege haar verjaardag. Super zoals jullie het voor elkaar hadden voor ons, inlcl een heerlijke lunchbox. Jullie zijn super
Dank voor deze geweldige middag!

Joep kwantes
3 jaar geleden

Vandaag 6 augustus 2020 hebben wij getourd met de oranje eend. De ontvangst was erg gastvrij en gemoedelijk. Met een rijkelijk gevulde picknickmand achterin zijn we vertrokken uit Alphen. De route was fantastisch en onderweg op een bankje aan de Mark genoten van de lunch. Het rijden met de 2CV is een erg leuke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Joep & Anita

Edwin & Judith
3 jaar geleden

Wat een fantastische dag om weer met een eend op stap te zijn. Uiteraard heerlijk open rijden, langs de prachtige natuur rond Alphen.
Natuurlijk ook nog even gestopt om te picknicken met een stokbrood en wat Franse kaas. Nogmaals bedankt Joost!

Joris & Annelies
3 jaar geleden

Hele leuke middag gehad in de eend! Hartelijke ontvangst met een kopje koffie en na een korte instructie een mooie route gereden. We kunnen het iedereen aan raden!

Paul en Ellen Cuppen
3 jaar geleden

Wat een fantastische ervaring bij www.eendjehurenbrabant.nl om rond te mogen rijden in jullie eendje. Jaren geleden zijn we getrouwd en onze trouwauto was een eend. Nu mochten we het weer herbeleven...enorm genoten van jullie fantastische ontvangst, de prachtige uitgestippelde route maar vooral van het bijzondere gevoel. Alles klopte gewoon. Dank voor alles. Groetjes Paul en Ellen.